Some Clicks At The Parade of Culture

The benefit to be the photographers when shooting one activity is having opportunity to photograph the interesting objects including beautiful women, either candid or based on request.

I took these pictures at the Parade of Culture in Yogyakarta

43 Replies to “Some Clicks At The Parade of Culture”

        1. Hi Mas Cum..how are you? where have you been? long time no see.. wish you are okay.. I’m glad to see you again here.. Please take the towel first, and the soap and then take a bath… 🙂

          1. Baru seneng karena si cumakatakata udah kegeser dari pemberi komentar terbanyak, di blogku kamu udah gak masuk list 5 besar… hahaha!! Eh, sekarang muncul lagi… -__-

          1. hehe nantilah kapan2 😀 Saya nabung buat bli lensa fix dulu ini kebetulan ada temen ngajak wedding photography jadi fokus kesitu dulu. Ntar kalau udah ada lagi tabunganya baru kemali ke jogja jeprat-jepret. Semoga kesampaian ya 🙂

  1. An aside note to this beautiful post…I nominated you for The Very Inspiring Blogger Award over at SwittersB. If time or inclinations allow pass it on. Your work is always very beautiful and rich!

    Gary/SwittersB

  2. Bagus…, bagus dan bagus banget mas!
    Kalau boleh tau kostumnya dari daerah mana, hiasan di kepala sepertinya hampir sama dengan hiasan dari Nusa Tenggara timur?

    1. Makasih Mbak…
      Iya betul itu dari Flores.. terus sebelahnya yang gambar 6 dari Sulawesi.. yang nomer 1 pake lurik tentunya dari Jogja, trus yang batik itu rombongan duta wisata DIY

Leave a Reply

Your email address will not be published.